Job i Albjerg


Albjerg søger erfaren revisor

Har du lyst til at arbejde et sted, hvor der er stor fokus på at have et sundt forhold mellem arbejde og fritid? Work-life-balance er ikke noget, vi bare siger – vi efterlever det.

Har du lyst til at arbejde sammen med 35 topmotiverede kollegaer hos Albjerg i Brøndby?

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder, som har lyst til at blive en del af en revisions- og rådgivningsforretning i vækst.

Om Albjerg

Albjerg er et statsautoriseret rådgivnings- og revisionsfirma med fokus på ejerledede virksomheder og deres behov for kvalificeret økonomisk, finansiel og revisionsmæssig rådgivning.

Med udgangspunkt i en åben dialog engagerer Albjergs medarbejdere sig aktivt og dynamisk i vores kunders behov. Tillid og respekt er nøgleord, når kunderne vælger at bruge Albjerg som samarbejds- og sparringspartner.

Hos Albjerg har vi et sundt forhold mellem arbejde og fritid, hvorfor work-life balance står højt på dagsordenen. Vi kan derfor tilbyde et job med fuld fart på, men også med plads til skole, venner og familieliv ved siden af. Det er vigtigt for os, at vi har en fleksibel arbejdsplads, hvor arbejdet kan tilpasses individuelt. Som udgangspunkt arbejder vi 40 timer ugentligt i foråret og 34 timer ugentligt i efteråret, hvor en del holder fri om fredagen.

Stillingen som revisor

Vi søger en medarbejder med brancheerfaring (mere end 2 år) inden for revision, regnskab og rådgivning. Hvis du er i et uddannelsesforløb, støtter vi dig naturligvis i det.

Du kommer til at arbejde med en varieret kundegruppe, som primært omfatter ejerledede virksomheder. Opgaverne vil spænde vidt, og du vil blive udfordret – det skal betyde noget for dig, at du har en god kundekontakt, og at du løbende giver god rådgivning til en tilfreds kunde.

Hos Albjerg vil du naturligt udvikle dig fagligt og menneskeligt, når du møder spændende og udfordrende kunder, får mere erfaring og dagligt sparrer med kvalificerede kollegaer, som giver sig tid til dig.

Du får en blanding af dine egne kunder, som du selv har ansvaret for, og kunder, hvor du vil indgå i et team. Det er derfor et krav, at du kan tilrettelægge din dagligdag, tage selvstændigt ansvar for planlægning af opgaver samt være med til at sikre overholdelse af deadlines. Kan du det, tilbyder vi STOR fleksibilitet, som giver dig mulighed for at tilrettelægge en god work-life balance, som er en meget vigtig del af vores værdigrundlag. Til forskel fra mange andre firmaer i branchen er det ikke bare noget, vi siger – vi efterlever det.

Dine kvalifikationer

Vi forventer at:

 • Du kan lide konstante udfordringer og derfor ønsker en stilling, der giver dig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.
 • Du er analytisk, arbejder struktureret, har gode it-kompetencer og er fagligt interesseret.
 • Du er ansvarsfuld og både kan arbejde selvstændigt og fungere godt i teams.
 • Du er udadvendt, engageret og har en serviceminded indstilling til dit arbejde.
 • Du har lyst til at etablere og styrke relationerne til vores kunder.

Vi tilbyder dig:

 • Gode muligheder for såvel faglig som personlig udfordring, hvor der i høj grad er fokus på udvikling af den enkelte medarbejder.
 • En uformel arbejdsplads, hvor alle hjælper hinanden.
 • Et rigtig godt socialt miljø.
 • Gode uddannelsesmuligheder med betalt skole og løbende deltagelse i kurser.
 • Løn efter kvalifikationer, forsikrings- og pensionsordning, feriefridage, mobiltelefon, frokostordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemme.

Kontakt os

Søg allerede i dag ved at sende din ansøgning til Palle Valentin Kubach på mail pk@albjerg.dk eller ring på tlf. 21867247. Du kan også kontakte Sebastian Thune på mail st@albjerg.dk  eller tlf. 26850897.

Ansøg online

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din besked

  Din ansøgning

  Copyright © 2013 – 2019 Albjerg Statsautoriseret Revisionspartnerselskab